wat persoonlijke vraagjes aan iedereen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lienekehuininga - WaarBenJij.nu wat persoonlijke vraagjes aan iedereen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lienekehuininga - WaarBenJij.nu

wat persoonlijke vraagjes aan iedereen

Door: lieneke

Blijf op de hoogte en volg

13 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam

Hee allemaal,

Hoe is het met jullie? Ik zal jullie nog eventjes vertellen wat ik voor mijn stage precies moet doen. Ik werk bij Guavaberry, dat is de nationale likeur van St maarten. Ik heb daar de opdracht gekregen om samen met een ander NL meisje een fotocampagne op te zetten van het begin tot het einde. Daarvoor moeten we echt van alles regelen. Heel erg leuk. Zoals het leggen van contacten de promotie en de opzet etc. Verder bezoek ik veel klanten om te kijken of ze nog bepaalde producten nodig hebben en voorzien we de winkels van promotiemateriaal. Dat is echt relaxed. Gisteren waren we namelijk langs allerlei resorts gereden en toen gingen we koffie in een barretje aan een bountystrand drinken. Dan besef je eigenlijk pas van, wooooooooooow wat is het hier toch mooi en relaxed. Nou ja relaxed, ik werk wel meer dan acht uur op een dag dus dat valt wel een beetje maar daar staat gelukkig veel goeds tegenover.

BTW, ik kan mijn hotmail helaas niet openen, dus daar niks doorsturen!!!!!!!!!!!!!!!!

Maar nu ff wat persoonlijke vraagjes aan jullie. Hier komen ze

Pap en Mam
Nou eindelijk heb ik nu een tel nr, maar hoe is het nu? Leuke vakantie gehad? En kan je het adres van oma even doorgeven, dan kan ik haar een kaartje sturen. En mam nog plannen om langs te komen. Gaat je collegaatje mee? Heb al vele mooie resorts voor je gespot. Tot bels…

Stientje
Hee hoe is het met je? We moeten echt snel ff bellen hooor. Dit is mijn nr 005995270897 op st maarten.. Hoe is het met Patrick. Je maakt de relatie niet kapot he? ;)

Colette
Hoe was het op mallorca en ik kon je mailtje niet openen. Helaas. Ik hebnog geen contact met corien gehad. Heb het nu al zo druk met van alles en nog wat. Enne hoe bevalt je kamer en vorderingen met alco???

Gerda
Hoe bevalt mijn kamertje. Zijn marije en sane een beetje lief voor je? En hoe gaat de studie en alles goed met je man?

Marije & Sanne
Hoe bevalt de new huisgenoot? En missen jullie de rituelen al of hebben die andere mensen dat ook al. Heb nog maar twee keer hier koffie gehad, dus ben helemaal afgekickt, goed he??

Anniek
Hee bedankt voor het mailen he, Wil je mijn doorstuurpersooon zijn? Verder alles goed in je new huisje?

Ellis
En al iets gehoord van een baan? Ze zoeken hier nog een Sales and Marketing Manager, lijtk met leuk als je komt..

Dennis
Hee, hoe is met je? Had je smsje trouwens nog wel gekregen met een vertraging van 2 dagen ofzo.jaja past zich op st maarten aan. Waarschijnlijk ga ik dit weekend hier zeilen, cool he? Dit keer niet op het zuidlaardermeer maar hier, Kom je nog met kerst, kunnen we samen gaan zeilen en kun je een beetje uitrusten van alle drukte J

Jan-erik
Dag Dag Dag blad, hoe je de song er wel een beetje in? Het bevalt hier echt super, alleen het weer zit een beetje tegen, maar hopelijkwordth het weekend eindelijk goed. Stappen is hier net zoals je zei echt top… En ja, paula is raar. Je krijgt de goretjes trouwens enne hoe bevalt de studie? AL tentamens gehad?

Jan en Wilma
Hoe is de film geworden. Staat ons huis er mooi op?

Nancy, Evelien en derk
En hoe gaat het werken? Al weer aan vakantie toe?

Hans peter en marieke
Hebje al meer informatie over je stageplaats? Anders kunnen we elkaar nog eventjes ontmoeten op st maarten en het lijkt me dan ook gezellig wanneer je marieke meeneemt.

Marcella
Hee, en hoe is het? AL weer iets minder gestresst? Mis je lach wel hooor…

Collega’s
Zijn er nog roddels bij het dagblad. Over jeroen zijn liefdesleven bijvoorbeeld???

Jeroen, Koen, Henk, chris en annet
Hee hoe gaat het met het studeren. Komen de tentamens er al bijna weer aan? Nou heel veel success en heeft iemand de emailadressen van chris en annet voro mij?

Nou dit waren dan even wat persoonlijke vraagjes.Het moetmaar op deze manier aangezien ik geen hotmail meer heb. Ik hoop echt snel van jullie te horen.

Veel liefs Lien xxxx

• 13 Oktober 2005 - 18:36

Marije:

Hahahh je ver-engelst al new=nieuw... Drink bijzonder weinig koffie nu jij er niet meer bent, maar Gerda begint je rol al over te nemen.... peep peep klop peeep slurp klop peep

• 13 Oktober 2005 - 18:49

Marcella:

Ahhhh, lief :)
    Mis het ook hoor, ik kan altijd erg lachen met je.
    Ik ben wel minder gestresst hoor, maar heb nog wel een hoop te doen. komt wel goed. Leuk joh, wat je allemaal aan het doen bent, is ook echt iets voor mij man. Zou ik de verkeerde studie gekozen hebben? :s hihi
    nee hoor, he veel plezier, genietse en we spreken elkaar snel
    doegie

• 13 Oktober 2005 - 19:09

Ellis:

he lien,

Nou goed te horen dat zoe goed gaat. Is wel super leuk wat je moet doen voor quavaberry!!!
    Mar met mij gaat prima, ben nog druk met sollicitere, van de week 2 gesprekken gehad en maandag bij coca cola, als ik iets heb hoor je het direct.
    kus ellis

• 14 Oktober 2005 - 07:18

Sanne:

Haaaaaaaaaaaaai Lienepien
    een openluchtdisco in het regenseizoen? hmmmm klinkt nat... ik wilde graag even mededelen dat ik wel heel veel koffie drink ondanks dat mareille dat niet doet ik ben aan het compenseren denk ik & gerda is heel leuk hoor alleen ze draait wel marco borsato :s (OMG)
    :D verder gaat het primalima!
    ow btw er ligt post voor je, moeten we dat doorsturen? (of bedoelde je dat met doorstuurmeisje?)
    heeeel veel plezier & laat snel weer iets horen! :D
    ik ga statistieken :(
    baaaaaaaaaaaai! xx

• 14 Oktober 2005 - 11:00

Annet:

Hey Lieneke!
    Het klinkt echt helemaal top daar! :-D Leuk om te horen dat het zo goed gaat met je!
    Tentamens... pff praat me er niet van... ik probeer er nog maar niet aan te denken!
    Mijn e-mail adres is dorienke@hotmail.com
    en die van Chris
    c_heutink@hotmail.com
    Liefs

• 15 Oktober 2005 - 14:01

Anniek:

Hey, het is gelukt dus met je mail? :D Dan zal ik later de andere mailtjes ook doorsturen! Heb je nu ook tijden waarop we je kunnen bellen? Ik heb net de andere helft van het huis geschilderd, ik ben bijna net zo wit als de deuren! Maar dat moet je over 4,5 maand zelf maar bekijken! :P xxx Anniek

• 15 Oktober 2005 - 14:07

Jan Erik:

hee lieneke!! heb je al een retourtje voor me geregeld (en betaald)..ppff ben best wel jaloers op je!! mooi dat je bij een goed bedrijf bent gekomen maakt de boel veel relaxter iig. heb je al wat leuke mensen ontmoet daar, vast wel! op de uni gaat het wel goed alleen over twee weken heb ik al tentamens en moet praktisch alles nog leren, dus dat wordt vol gas!!
    hee we spreken elkaar binnenkort via msn even..de vorige keer had ik je net gemist dus tot later op de msn!!

• 16 Oktober 2005 - 08:58

P&M:

Lieve Lieneke, Prachtig te horen dat alles goed bevalt en dat je al veel contacten hebt gelegd.Wij kunnen jou niet via mijn zonnet berichtjes sturen?
    We willen ook graag jou huisadres weten, mail je dit even? Oma haar adres geven we je wel via de tel.Wij maken ons op voor de Zuidlaardermarkt. Het weer wordt hier kouder 14 graden maar nog wel een paar dagen zon. We moeten je de groeten doen van Margje en Sicco,Jans en Lammie envan Erwin.Binnenkort bellen we even.
    Groetjes en xxx P & M

• 16 Oktober 2005 - 12:02

ChrisZ:

He lien,

Via een omweggetje heb ik je site dan toch gevonden. Je verhalen klinken echt leuk! Ben dan toch wel erg jaloers dat ik hier nog een jaartje zit.Veel plezier daar nog!!

Liefs,

ChrisZ

• 17 Oktober 2005 - 21:09

Miranda:

He Lieneke!!

Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt!!!Best wel een beetje jaloers. Ik heb trouwens per 1 december een baan. Begin als sales trainee en naar 2 maanden als account manager. Maar goed, zal je verhalen blijven volgen en geniet van je tijd daar!!

Liefs,

Miran

• 18 Oktober 2005 - 07:33

Jeroen Munk:

Heeeey lieneke,

hoest? hier alles goed hoor. Dagjes ub met henk en koen, beetje zuipn. hoe is het voor de rest daar? wordt je al een beetje bruin?

groetjes

jeroen

• 18 Oktober 2005 - 10:55

Nancy:

Sorry, dat ik niets van me heb laten horen. Maar je hebt het dus goed naar je zin?! Goed om te horen. Werken gaat prima hoor, er liggen veel vrije dagen in het verschiet, dus dat is altijd goed.

• 18 Oktober 2005 - 21:49

Gerda:

hey Lieneke, ik had al een paar mailtjes naar je gestuurd, maar kreeg niks terug. dus je hotmail kun je niet binnen krijgen? Jouw kamer bevalt prima!!! echt ideaal!! en marije en sanne zijn erg lief voor mij hoor!! maar hoe bevalt het op het zonnige sint maarten, had je nog proberen terug te smsen maar te vergeefs het lukte niet :-( Bevalt het werk ook een beetje enne... die huisgenoot..?? haha. zaterdag ff naar zuidlaren geweest (zaterdag voor de nacht) was super gezellig, maar volgend jaar gaan we samen haha.. toevallig dennis vandaag nog gesproken.. maar dit communiseert veel te moeilijk zou je mij een smsje kunnen sturen als je online bent kunnen we ff kletsen!! dikke Kus gerda oja en met Bas gaat het ook weer helemaal goed, ff goed bij gekletst!!

• 18 Oktober 2005 - 21:49

Gerda:

• 20 Oktober 2005 - 12:12

Henk:

Hey Lieneke
    hier is alles goed. Bij jou ook?! Je vermaakt je vast wel met dat mooie weer aan het strand. Wij hebben helemaal geen mooi weer en alleen maar saaie colleges. We horen vast wel snel weer hoe het daar met je gaat.
    Groeten Henk H.

• 21 Oktober 2005 - 15:14

Jan:

heb je geen last van wilma? heb je lekker ver weg begint ze nog te razen?! maar ik ga op zoek naar guaveberry.
    Zuidlaardermarkt was uiteraard weer geheel top!! maar na 805 x kun je ook best 1tje missen hoor
    harry en detty worden al relaxter...als ze maar weten dat je goed zit!
    groetjes jan