whaaaaaaaa bijna weer terurg - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lienekehuininga - WaarBenJij.nu whaaaaaaaa bijna weer terurg - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lienekehuininga - WaarBenJij.nu

whaaaaaaaa bijna weer terurg

Door: lieneke

Blijf op de hoogte en volg

23 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Nog maar een paar daagjes en dan ben ik weer in NL!!! (3feb)

De tjid op St maarten is echt voorbij gevlogen. Ik ben er vier maanden geweest wanneer ik weer terug in NL kom, maar het voelt veel korter. Het is een TOPTIJD geweest die ik nooit gemist zou willen hebben en nooit zal vergeten.

Over mijn werk heb ik eigenlijk nooit heel erg veel verteld. Daarom hier nog een korte terugblik van de tijd bij Guavaberry.
Bij Guavaberry heb ik vele leuke dingen mogen doen. In het begin vond ik het minder omdat ik af en toe achter de kassa moest, maar met de uitiendelijke komst van een nieuwe sales/marketing manager zijn mijn werkzaamheden totaal veranderd en is het uiteindelijk hartstikke leuk en leerzaam geweest.

De dingen die ik allemaal tijdens mij stage heb gedaan zijn:
- Het opzetten van een fotocampage
- Het organiseren van special nights in samenwerking met restaurants en dancings
- Sales van Guavaberry
- Nieuwe klanten binnenhalen
- Posters ontwerpen
- Etc etc

Het is trouwens heel erg raar. Ik ben hier vier maanden lang geweest en in die periode leer je heel wat mensen kennen. En het voelt zo vreemd dat je iedereen straks gedag moet gaan zeggen en misschien nooit meer terugziet L Aan die tijd moet ik maar niet teveel denken en ik probeer dan ook nog optimal van de tijd die ik hier heb te genieten. De mesnen uit NL zie ik in NL nog een keer, want dan ga ik voor het eerst in mn leven carnaval vieren. A.s woendag is mijn laatste werkdag en dan heb ik nog een week vakantie op ST maarten. ;) Dat is natuurlijk wel weer een lekker vooruitzicht, hihih…

De afgelopen weekenden ben ik naar steeds verschillende strandjes geweest. St maarten beschikt over heel wat stranden en aan de hand van een boekje zoeken we nu de mooiste stranden uit en daar gaan we naar toe en die stranden zijn ook echt paradijselijk mooi. Het lukt mij helaas niet meer om ze allemaal te bezoeken, iets te laat mee begonnen.

Afgelopen weekend ben ik naar het eilandje Anguiila geweest. Anguilla staat bekend omdat het over een van de mooiste stranden van de wereld beschikt en dat was ook echt zooooooooooo mooi daar. We hadden een dagtrip geboekt. Tijdens deze dag hebben we het mooiste strand Shoal Bay bezocht. Hier konden we kajakken, snorkelen, in hangmatten hangen en s’middags kregen we een hele geode lunch aangeboden (pastasalade, rijst, kip, spareribs, mmmmmmmmmmm)
Na de lunch gingen we naar het dolfinarium. Zelf heb ik niet met dolfijnen gezwommen maar het was mooi om te zien hoe de dolfijnen op mensen reageren. Het was echt een superleuke dag.

Omdat ik bijna weer terug in NL ben, is dit waarschijnlijk het laatste berichtje op mijn site. Ik zie jullie gewoon over een paar dagen, spannend hoor en dan kan ik tenminste alles ‘live’ vertellen, want dit vind ik niet de fijnste manier om jullie op de hoogte te houden en ik heb heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel foto’s die ik wil laten zien echt heel erg veel, dus bereid je je er maar op voor.

Tot heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel,

Veel liefs Lien

• 24 Januari 2006 - 08:32

Bernard Homan:

Hallo Lieneke,
    Leuk weer iets van je te horen. Wat prachtig dat je daar zo'n leuke tijd hebt.Je zult straks nog wel heeeel veel te vertellen hebben. En dan al die foto's. Nou we zijn heeeel nieuwsgierig. We kijken hier weer heel erg uit naar je terugkomst bij de krant. Lieneke de groeten van iedereen hier en we hopen je spoedig weer terug te zien. Nog hele fijne dagen toegewenst van ons allemaal en tot spoedig weerziens.
    groeten van,
    Bernard,Appie,