10 oktober
Door: lieneke
10 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam
NOu ik heb het eerste weekend hier gehad en dat was erg leuk. OOk al zat het weer totaal niet mee. Ik heb eigenlijk nog geen zon gezien :) nee nee wie had dat ooit verwacht van st maarten. Ik in ieder geval niet. Er is hier nu sprake van het regenseizoen en dat is helaas erg te merken. Enkele dagen geleden zijn er zelfs mensen verdronken, zo erg kan het hier regenen en stond ons hele appartement blank. Maar ondanks het slechte weer zijn we toch twee dagen naar het strand geweest.
En vrijdagavond waren we wezen stappen. We zijn toen naar lady c (jan erik dan krijg je een beetje een beeld waar ik uithang :)) geweest een boot waarop je kunt dansen erg leuk en vervolgens nog naar een andere discotheek (bliz) De discotheken zijn hier trouwens echt zo mooi. ALs ik weer terug in nl ben, zal ik dat wel heel erg gaan missen. ALle discotheken zijn ook in de openlucht.
Zaterdag heb ik eerst lekker uitgeslapen en toen zijn we naar sunset beach geweest. Dat is een strand waar de vliegtuigen echt zooooo laag overvliegen echt niet normaal. En als je dan op het strand gaat liggen, wat natuurlijk niet echt aan te raden valt, wordt je zo de zee in geblazen en waait echt alles door de lucht. S'avonds hebben we toen gegeten en lekker voor de tv gerelaxed.
Zondag zijn we naar het franse gedeelte van het eiland gereden. Het franse gedeelte is mooier dan het nederlandse gedeelte. Deze dag zouden we op een van de mooiste stranden gaan surfen, omdat dat maar 10 dollar zou gaan kosten, maar eenmaal daar aangekomen bleek het veel duurder te zijn, dus gingen we weer verder om een mooi strand te zoeken om daar te gaan snorkelen. De stranden zijn daar echt super!@ Echt zo;n bountystrand zoals uit de folder, geweldig. Ik heb zelfs al gezwommen in die zee ondanks het niet al te mooie weer. Die dag waren we zelfs nog verdwaald en kwamen we met de auto op zo;n strand te staan, unbelievable!!
Zo hierbij weer een update, maar ik wil ook verhalen uit Nederland. Zijn er nog roddels???? Enne let niet op mijn zinnen en taalgebruik want ik typ dit heel snel en lees het niet na, maar jullie zullen het vast begrijpen.
Heeeeeeeeeeeeeel veel liefs mij xxxxxxxxx en tot snel
P.s ik krijg binnenkort een nwe nr zodat we kunnen smsen en bellen voor een wat voordeliger tarief want nu is het echt zoooo duur.....
11 Oktober 2005 - 06:56
Ellis:
he lien,
Das dus ff een tegenvaller voor xo'n zonaanbidder, haha! Maar het zal ondanks dat er geen zon is nog wel erg warm zijn. Maar hoe is het werk???? Verder gaat het wel goed lees ik zo. Zijn de mensen leuk en gezellie???
Gelukkig kun je er goed op stap. Nou geniet ervan en wel beetje werken he.kus -
11 Oktober 2005 - 10:28
Evelien:
Hi!
Fijn dat je goed aangekomen bent en dat je eerste dagen een succes zijn! Veel plezier!! -
11 Oktober 2005 - 12:13
Jan:
Hoi Lieneke,
mooi dat het leuk is, het is hier ook 20 graden trouwens maar dat is voor jou toch veels te koud!!
fotos moeten er komen!!
alles goed hiero. zijn de stranden net zo mooi als in scheveningen? ah nee dat zal toch nie??
groetjes jan -
11 Oktober 2005 - 19:51
Marcella:
Hey lien, leuk te horen dat je het naar je zin hebt. wat heb je al veel dingen gedaan he. je hebt het steeds over ''we'' wie zijn ''we''? Een lover? hihihihi
Nou hier is het toevallig lekker weer. al 2 dagen zonder jas naar buiten, zelfs savonds. Verder heb ik het druk met school, net als anders. niks spectaculairs gebeurt hier verder. nou ik wens je nog heel veel plezier. dat zal vast wel lukken. groetjes!! en take care
Marcella -
15 Oktober 2005 - 16:17
Colette:
hey Lien
Ik kan doordeweek niet op internet, dus lees je verhaal nu pas! ben blij dat je t naar je zin hebt en leuke dingen doet. Stuur je ook nog wel even een mail!
veel liefs,
Colette